Nga: Alfred Çako

Edí Rama mund te arrestohet nga Kabala ne dítet ne víjím.

Kryemínístrí Edí Rama pasí morí ínformacíon nga Ruset qe Ameríka deshíron ta kríjoj Shqíperíne e madhe permes trazírave dhe ta shkatrroj serbíne, ky kríjoí nje draft projekt e qe ne fakt eshte nje permbleje skenarí qe Hakeret rus nxoren keto sekrete dhe e lajmruan Ramen, ndersa ky shpíunoí tek BE.

Gje qe acaroí Shtetet e Bashkuara dhe Elíta mund ta denoj Ramen me burg te perjetshem per príshjen e mareveshjes se tyre.

Pse Rama nuk e do Shqíperíne e madhe.?

Sepse ajo do te udhehíqet nga Albín Kírtí dhe Rama pastaj do mbesí me gíshta ne Byq. Dhe per ta ndaluar ket ky dorezoí draftín tek Francezet.
Kjo eshte tradhetí tek Ameríkanet dhe per ket mund ta arrestojne shume shpejte.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *