Të premtet dhe të shtunat janë pretendentë të fortë për të qenë dita më e mirë e seksit.

Por, idealja është të dielën, madje saktësisht ora 21:00 e kësaj dite.

Të lirë nga puna dhe obligimet, kjo e bën të dielën ditë të përsosur për të qëndruar në shtrat, e kur themi në shtrat, nuk po flasim për gjumin, shkruan Refinery29, transmeton Klankosova.tv.

Nga një anketë e realizuar në Britani, doli se ora 09:30 e mëngjesit të së dielës është e mirë për seks, për personat që janë të hershëm.

Ndërkaq, koha ideale për të gjithë, rezultoi të jetë ora 21:00 e së dielës.

Nëse nuk jeni duke punuar, dita e shtatë e javës ka tendencë të jetë më pak e ngarkuar, e kjo do të thotë, sigurisht, më shumë kohë për seks.

Ndryshe, I njëjti sondazh zbuloi edhe se seksi i fundjavës mund të zgjasë më shumë.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *