Luizi futi në sherr tre banorët, Oltën, Armaldon dhe Kristin.

Armaldo i tha Kristit se ai zërë se po flet në vend të Luizit, pasi po përsëriste fjalët e tij. Të njëjtën gjë aprovoi edhe Olta.

Sipas saj, Kristi është bërë njësoj si Efi dhe se në këtë mënyrë ka për të dalë nga shtëpia.


Banorët edhe njëherë folën për marrëdhënien e Luizit me Kiarën. Kristi e pyeti Maestron se çfarë e bën një marrëdhënie të jetë e vërtetë.

Por, përgjigjen e kësaj pyetje e dha Luizi. Ai u shpreh se dhe ai edhe Kiara e kanë shprehur pëlqimin dhe dashurinë shumë hapur me fjalë, por dhe me vepra.

Ai shtoi se Kiara, e bëri deklaratën ditën e shoë-t.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *