Në një diskutim midis banorëve, Bledi u shpreh se Kristin e sheh frikacak në lojë.

Për të Kristi bën disa hapa dhe më pas stepet.

Kristi e pranoi këtë gjë duke thënë se ai kishte përgatitur një listë gjërash, që nuk do ti bënte kurrë pasi të bëhej pjesë e shtëpisë.

Ai shprehet se nëse do të shikonte një debat të ashpër, do të stepej.

Kristi tha se për lojë nuk do të bënte çdo gjë, vetëm kështu ai do mund të ruante imazhin e tij.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *