Sfida e radhës në BBVK, ka qenë loja me ujë në gojë.

Vedati dhe Andi kanë qenë përballë njëri tjetrit.

Derisa Andi është munduar ta bëjë të qeshë Vedatin ka shkaktuar të qeshura mes banorve.

Ndiqeni videon për më shumë:

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *