Banorët e “Big Brother Vip” janë të vendosur që të nxjerrin jashtë shtëpisë Luiz Ejllin dhe për këtë e kanë treguar se janë të gatshëm të bëjnë gjithçka. Por së fundmi, ata i kanë drejtuar edhe një lutje Zotit, për të nxjerrë Luizin.

“Zot më jep forcë të nxjerr forcë ta nxjerr jashtë këtë Luizin. Amen”– tha Bjordi, deklaratë e cila u pasua nga Tea, e cila bëri kryqin. Ndërkohë edhe Luizi, i cili ishte e pranishëm, tha “Amen.”

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *