Banorja e projektit gjigant Big Brother VIP Kosova, Gresa e ka komentuar me Artanin, debatin e saj që e kishte me Mbresën Gjithçka erdhi pasi që Gresa e ka kuptuar se Mbresa ka një histori njohjeje jashtë shtëpisë me Andin dhe kërkesat e saj gjatë lojës me pranga.

“Çfarë njeriu njëmend. Nuk e di se nga ka dalur, kush e gjet? Më pengon që ndoshta unë dal xheloze, por normal që më pengon kur më provokon. Kur ja nisi loja thoshte ‘dua të fër kohem’,

A këtu e gjete të fër kohesh a? Si s’të vije turp, kur e bën me kast”, i ka thënë Gresa, Andit duke folur për Mbresën pr, çfarë i tha Andi? Kuptojeni, duke e shikuar videon në linkun e mëposhtëm.

Ndryshe, Gresa dhe Andi kane shprehur pelqim per njeri tjetrin duke u treguar mjaft te afert por qe te dy sidomos Gresa ka thene se nuk deshiron te ngutet e te marre vendime te shpejte sa i perket lidhjes se tyre.

Shiko videon:

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *