Edhe pse Kiara nuk i ka dhënë ende një përgjigje nëse mund të kenë diçka bashkë, Luizi ka gati edhe planet për martesë! Ai madje e ka ideuar momentin e propozimit që thotë se e ruan për natën finale!

Bjordi ka ngacmuar Luizin se çfarë do të bënte ai sikur në shtëpi të hynte një vajzë që do e pëlqente atë, a do hiqte ai dorë nga Kiara?

Bjordi: Sikur te futet një konkurrente e re ti e pëlqen edhe ajo ty, a je i hapurti?

Luizi: Ajo do më ndihmojë shumë, se do e bëj Kiarën për vete!

Luizi ka vendosur një bast me Bjordin, se kujt do t’i thojë Kiara të’i bëjë një kafe.

Luizi: A do e vëmë një bast se kujt do i thojë Kiara ma bëj një kafe!

Bjordi: Mua!

Luizi: Edhe unë vë bast për ty!

Luizi duket se e ka nisur ditën sot me qëllime të qarta. Ai ishte i pari që u zgjua e pas tij Bjordi dhe Nita, të cilës po i tregonte se çfarë do bënte!

Luizi: A e din ti Nita se çfarë do i bëj Ronaldos sot? Çfarë do i them, e çdo bëj. A isha i urtë dje, ja e lashë…Me radhë, 3 ditë njëri- 3 ditë tjetri! Mos tu mbetet hatri!

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *