E ftuar në “Zemër Luana”, Antonela është pyetur se cila ishte dhurata më e shtrenjtë që ajo kishte bërë dhe dhurata më e shtrenjtë që kishte marrë nga partneri, duke treguar edhe vlerën e tyre.

Antonela u shpreh se ajo vetë është dhurata më e shtrenjtë që i ka bërë dikujt.

Ish banorja e 'Big Brother Vip' i habit të gjithë, zbulon

Ish banorja e 'Big Brother Vip' i habit të gjithë, zbulon

Sa i përket dhuratës më të shtrenjtë që ka marrë, Antonela tha: “Një apartament 300 mijë euro”.

Ish banorja e 'Big Brother Vip' i habit të gjithë, zbulon

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *