Këngëtarja kosovare, Kida, po del se shpenzon jashtëzakonisht për veshje, vetëm për një kombinim i saj së fundi, kushton mbi 50 mijë euro, sipas faqes “shqip closet” qe pubikoi fotot ne Instagram.

Xhaketa që ka veshur Kida në këtë paraqitje kushton mbi 6 mijë euro dhe është e markës “Louis Vuitton”. Vathët e saj janë të firmës “Cartier” dhe kushtojnë 380 euro, derisa edhe unaza që ka vënë është e po kësaj firme, por që kushton shumë më shtrenjtë, saktësisht 1 mijë e 920 euro.

Në këtë foto, Kida mban edhe një orë Rolex, vlera e së cilës sillet mbi 31 mijë euro Shtrenjtë ka kushtuar edhe çanta e saj e firmës “Hermes Kelly”. Kjo çantë, sipas “shqip closet” kushton 11 mijë euro.

Ndryshe, perpos jetes luksoze komentohet per kenget e bukura qe gjithone shnderohen ne hite duke u pelqyer shume, artistja gjithmone mbush sallat plot ne koncerte me njerezit qe pelqejne ta degjojne duke kenduar.

Shiko foton:

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *