Kejvina i ka thënë Luizit t’i hapë rrugë Kiarës sepse djemtë e tjerë në shtëpi janë më të bukur se ai. Sipas saj, nëse Luizi do t’i linte hapësirë Kiarës, ajo do të lidhej për një javë me Kristin.

'Nuk je bukurosh si Eni dhe Kristi, hapi rrugë Kiarës',

Kejvina: Eni është më simpatik se ti

Luizi: Po, s’bëhet fjalë

Kejvina: Edhe Kristi

Luizi: Po, s’bëhet fjalë

Kejvina: Hap rrugë për Kiarën

Luizi: Le të vazhdojnë, nuk kam ndalur njeri. Nuk jam budall, ja kam thënë që ditën e parë, as nuk e kam të dashur as grua dhe as nuk më ka thënë ndonjë premtim.

Kejvina: Nuk je nai bukurosh, nai gjë e bukur

Kejvina: S’je, ti bën gallata kaq, po për bukuri nuk je.

Luizi: Po kaq, ça po më duhet bukuria

Kejvina: Ta kesh të qartë domethënë që ka këtu më…

Luizi: Kush tha që s’ka? Unë e them vetë që ka.

Kejvina: Leja hapësirën pra Kiarës dhe shikoje me Kristin për një javë.

Luizi: Veç me atë që nuk e shoh.

'Nuk je bukurosh si Eni dhe Kristi, hapi rrugë Kiarës',

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *