Andi, Lugati, Vivien dhe Edoni ishin banorët e nominuar të javës në Big Brother VIP Kosova. Nga votat e publikut, pas një muaji qëndrim brenda shtëpisë së BBVK, mbrëmë Edoni la shtëpinë më të famshme në Kosovë.

PHOTO/ Stirred the network with the entry to "BBVK", this is Edoni's  beautiful girlfriend or Victoria Owns - Gossip

Edoni u komentua shumë gjatë qëndrimit në shtëpi për deklaratat e tij dhe pamjen si ‘drag queen’. Ndër të tjera ai deklaroi se është b ise ksu al.

“Do tregoj diçka që ju ndoshta nuk e dini. Unë i përkas komunitetit LG B T. Unë jam shkronja B e komunitetit. E di familja ime, e di e dashura ime, e di shoqëria ime”, tha Edoni.

Aktori i zhanrit “Drag Queen”, Edon Shileku ose Victoria Owns futet në Big  Brother VIP Kosova - YouTube

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *