Ronaldo ka treguar historinë e tij të dashurisë gjatë bisedës me banorët e BBV. Ai thotë se edhe pse është ndarë, ish e dashura ndjek çdo hap të tijin në televizion.

Ronaldo: Unë njëherë kam dashuruar. Ajo goca ndjek çdo hap timin, është nga Vlora. Kisha dy vite që nuk e shihja dhe 3 ditë para se të hyja në BB VIP, e pashë në kafe. Ishte emocion i paparë!

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *