Gazetarë dhe analistë kanë folur mbrëmjen e djeshme për shembjen e “Prestige” si dhe problemet që ka vendi.

E teksa po diskutohej për këto tema gazetari dhe moderator i njohur Arian Çani u ka bërë thirrje sqqiptarëve që të ikin sa më shpejt nga vendi.

“Ai është mbret dhe mbreti bën dhe diellin dhe shiun mor burrë. Kaq e thjeshtë është.

Shqipëria as nuk ka qenë, as nuk është dhe as nuk do të bëhet, ndaj këshilla ime modeste për ata që na dëgjojnë, sa më shpejt të kenë mundësi të largohen nga ky vend aq më mirë do jetë jeta e tyre.

Unë bëj thirrje për largim masiv. Unë jam i bindur, faktet që po shohim mbrapa nesh, duhet të jesh shumë idiot të mos kuptosh se çfarë tmerri na pret përpara.

Kjo është fjala ime e fundit” tha Cani për “Open”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *