Mbrëmjen e sotme ka filluar “Big Brother VIP Kosova” me moderatorë Alaudin Hamitin dhe Jonida Vokshin. Alaudini ka treguar se shtëpia është cilësuar si një ndër më të bukurat e kohëve të fundit, por jeni kuriozë ta dini si duket?

Super luksoze/ Pamje nga shtëpia e 'Big Brother VIP Kosova'

Shtëpia është shumë moderne dhe luksoze. Ajo ka pishinë, saunë madje dhe palestër. Shikoni fotot e mëposhtme për më shumë:

Super luksoze/ Pamje nga shtëpia e 'Big Brother VIP Kosova'Super luksoze/ Pamje nga shtëpia e 'Big Brother VIP Kosova'Super luksoze/ Pamje nga shtëpia e 'Big Brother VIP Kosova'Super luksoze/ Pamje nga shtëpia e 'Big Brother VIP Kosova'

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *