Djali i komedianit Rasim Thaqi- Cima, pjesë e BBV Kosova. Ai hyri me shumë humor e energji pozitive brenda shtëpis.

Djali i Cimës përlotet teksa tregon betejën e aktorit të njohur me Covid-19  dhe porosinë e tij të fundit – Gazeta Alo

Artani, u komentua nga opinjonistët si një kopje e babiat të tij.

Tash presim ta njohim më shumë djalin e Cimës.

Cima me djalin argëtojnë publikun me këtë video qesharake

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *