Piktorja e njohur, Zake Prelvukaj, pas nje kohe te gjate pa qene e pranishme neper intervista ishte e ftuar në emisionin “Kendiv” në T7.

Ajo shpalosi momente nga fëmijëria e saj, foli për punën dhe për raportet që ka me shumë personalitete publike.

Mes tjerash, artistja befasoi edhe me një deklaratë teksa po fliste për disa persona të dashur që i ka humbur.

Tha se nuk ka fri kë te humb jeten, andaj edhe që tani e ka ba ble, siç u shpreh, tokën ku do të var roset.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *