Semi Jaupaj është e ftuar mbrëmjen e kësaj të diele në “Zemër Luana”.


 

Semi u bë pjesë e një sfide që kishte të bënte me zbulimin e sekreteve të persònazheve të ndryshëm të shòwbizit.

Nëse refuzònte të përgjigjej duhej të kthente nga një shòts me pije të shëmtuar në shije.


Një nga këtò persònazhe për Semin ishte këngëtari Flòri Mumajesi i cili së fundmi ka treguar që nuk ndihet aq i vlersuar për muzikën që bën dhe videòt e tij kanë berë jehònë në rrjet.

Semi zbulòi një sekret të tij për të gjithë ne, duke thënë që Flòri është më i ndjeshëm sesa duket.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *