Nese Ju Keni Gure ne Dhembe Pastroni sa hap e mbyll syte me kete perberes te thjeshte qe e keni ne shtepine tuaj
Soda e bikarbonatit gjithsesi është një ndër pastruesit më të fuqishëm dhe mund të përdoret në mënyra të ndryshme, duke përfshirë edhe higjienën orale.

Ka cilësi të fuqishme të eliminimit të njollave, andaj përdoret shpesh edhe për larje të dhëmbëve.

Gjithashtu ka kapacitet antibakterial që eliminon shtresat dhe mikrobet të cilat i shkakton prishje te dhembeve dhe aroma e keqe e gojës. Si ta bëni këtë ujë: Do t’ju nevojiten:

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *