Faruk Mujka, asamblist në Komunën e Mitrovicës dhe anëtar i Lëvizjes Vetëvendosje, është zgjedhur kryeshef i Ndërmarrjes publike “Ibër Lepenci”, raporton Gazeta Blic.
Këtë e ka bërë të ditur vetë Mujka përmes një postimi në Facebook.

Ai ka qenë kryetar i degës së VV-së në Mitrovicë dhe dhe nënkryetar i Mitrovicës gjatë mandatit të dytë, ku në krye ishte Agim Bahtiri.

Postimi i tij i plotë:

Tani, koha për udhëtim të ri.

Nga, nesër filloj detyrën e re, Kryeshef Ekzekutiv në NHE “Ibër – Lepenc”, ndërmarrje tepër e rëndësishme për zhvillimin ekonomik të Republikës së Kosovës. Vend ideal për për të kontribuar dhe treguar aftësitë e duhura menaxhuese në përputhje me pritjet e qytetarëve.

Falemnderoj nga thellësia e zemrës të gjithë ata që më kanë besuar, përkrahur dhe mbështetur gjatë këtyre viteve nga sfida në sfidë.

Mbase edhe takohemi gjatë rrugëtimit.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *