Categories
HOME

“Nuk më mjaftojnë 40 burra në ditë”, eskorta thyen karantinën: “Puna ime është e rëndësishme”

Kirie Redfield është një eskortë që ka kthyer masat e karantinës dhe ka vazhduar punën e saj pavarësisht pandemisë së koronavirusit. Gjatë një prononcimi për “Mirror”, Kirie ka thënë se puna e saj është njësoj e rëndësishme sa e mjekëve dhe e infermierëve. Ajo ka thënë se nuk i mjaftojnë 40 klientë në ditë dhe shërbimet i kryen në furgonin e saj. “Jo sepse jam në një punë të rëndësishme, si mjekët ose infermierët. Burrat duan të më takojnë mua, nuk mund të takosh një yll porno çdo ditë”, ka thënë ajo kur u pyet nëse ka frikë nga thyerja e karantinës. Ndërkaq, Kirie ka zbuluar sa klientë ka pasur në një ditë. “Nuk them kurrë jo. Edhe nëse kam 40 klientë nuk është e mjaftueshme. Mos më quani prostitutë, jam eskortë dhe yll pornografie”, u tha ajo mediave.

Leave a Reply

Your email address will not be published.