Categories
HOME

Uroj të jesh mirë Flori po cne që u shërove kaq shpejt? Ske faj ti, se copa e shkresës që doli nga kryeministria të

Avokati i njohur Altin Goxhaj ka hedhur sot dyshime të forta lidhur me faktin nëse aktori i humorit Florjan Binaj ishte vërtet i prekur me koronavirus apo jo?

Postimi i plotë:

PYETJA S’ËSHTË SI DOLI NEGATIV POR A KA QENË NDONJËHERË POZITIV?

Fillimisht i urojmë me gjithë zemër dhe dashuri Florit shëndet dhe mbarësi gjithmone por, Pyetja nuk është a u shërua kaq shpejt Flori pa asnjë shenjë në shtëpi, por a ka qenë ndonjëherë i prekur me koronavirus?

Dmth a ka qenë ndonjëherë pozitiv meqenese na dilka negativ tani?

Përderisa e mbyllën Florin në shtëpi me një copë shkresë që doli nga Kryeministria dhe jo nga laboratori si pjesë e PLANdemisë për shpikjen e valës së dytë të infe ktimeve për të izo luar Shqipërinë nga Europa dhe Ballkani

Leave a Reply

Your email address will not be published.