Categories
HOME

Gruaja u nda nga jeta papritur! Pas 1 jave, ai ç.mendet nga ajo që gjeti në telefon e saj, “Ia kishte fshehur…”

Kujt nuk i rra.hur zèmrá fort kur përballë ka gjetur dashurinë e jetës së tij/saj dhe sa herë jemi ndjerë të dashuruar pranë një personi që ka zgjedhur shpirti jonë.

Por, nuk ka gjë më të dh.imbshme në jetë sa kur e humbasim atë person dhe në atë çast na duket sikur jeta jonë merr fund.

Kjo është një histori që na ka përlo.tur jo vetëm ne por të gjithë ata që e kanë lexuar pasi në qendër vë dy persona të dashuruar, si Xhonin dhe Mishelën, të cilët u lidhën në moshën 18 vjeçare dhe i premtuan besnikëri njëri tjetrit deri në përj.etësi.

Në jetë nuk duhet bërë plane, pasi diçka sikur edhe e vogël, bën që gjithçka të mos shkojë ashtu siç mendojmë dhe dëshirojmë ne.

Për fatin e k.eq, Mishell kishte një pro.blem me shëndetin e saj, një sëm.undje që nuk i gjendej kùra dhe ajo ndërroi jetë.

Ikja nga kjo botë e Mishelës, ishte një nga çastet më të vësh.tira në jetën e Xhonit, pasi ai ishte rritur me atë vajzë dhe pas ndarjes së saj nga jeta, asgjë nuk kishte më kuptim për djaloshin e dashuruar.

Ditët kalonin, por Xhon nuk arriti të gjejë paqe në asnjë moment dhe në asnjë vend dhe gjithkund ku shkonte, i shfaqej Mishel.

Pas njëfarë kohe që gruaja ishte ndarë nga jeta, Xhon mori sendet e saj dhe sapo pati në duart e tij celularin e gruas së nd.erë, ai e hapi dhe nisi të shikonte mes fotografive.

Për një çast ai gjeti aty një foto që e bëri t’i dri.dhèshín duart. Ia plási në lòt, u shka.tërrua fare.

Ajnshtajni ka thënë që forca më e madhe në jetë është dashuria, dhe nuk e ka thënë më kot! Dashuria duket se nuk vd.es kurrë…

Ishte viti 2015, kur Xhon dhe Mishel vendosën të hedhin hapin e madh dhe të martoheshin, pasi nuk donin të nd.aheshin kurrë nga njëri tjetrit.

Ata nisën të bënin plane dhe të planifikonin të gjitha detajet e martesës, por po atë vit mjekët i kishin thënë Mishelës se ajo kishte pro.blemin e r.ëndë shëndetësor dhe për fatin e k.eq nuk i mbetej shumë kohë.

Për këtë arsye, çifti vendosi të përshpejtojë gjërat pasi donin të bënin realitet ëndrrën e tyre, por vetëm 10 ditë para ditës së madhe dhe të shënuar, Mishell nuk i hapi më sytë.

Kështu Xhon, kaloi ditët duke përj.etuar një vu.ajtje të madhe ditë për ditë, por ajo fotografi që zbuloi në telefonin e gruas e emocionoi shumë.

“E dija kodin e telefonit të saj dhe mendoja se nuk do ta hapja më kurrë atë telefon, por mora guximin dhe kërkova mes fotografive të saj pasi më kishte marrë malli për gruan time”, thotë Xhon.

Por, djaloshi shton: “Ajo foto që gjeta më bëri ta dashuroj akoma më shumë Mishelën, që tashmë më sheh nga qielli”.

Xhon përmend faktin se e vetmja ëndërr që kishte Mishel është të ishte bashkëshortja e tij, edhe pse kjo nuk ndodhi kurrë.

Çfarë ishte ajo foto që emocionoi aq shumë Xhonin?

Para se të ndërronte jetë, Mishel kishte shkuar në një sallon dasmash dhe kishte provuar një fustan të bardhë. Ajo e kishte veshur dhe kishte bërë një fotografi, për të sfídùar sëm.undjen dhe për t’u bërë gruaja e Xhonit.

Burri e hodhi në mediat sociale atë foto të mrekullueshme dhe aty shkroi: “Është një engjëll në qiell, është një hy.jneshë, është gruaja ime, Mishel”.

Ai nuk arriti kurrë ta shihte me sytë e tij të veshur me fustanin e bardhë, por u mrekullua nga ajo foto duke e puthur me shumë mall.

Leave a Reply

Your email address will not be published.