Categories
HOME

E Kishte Mbajtur Për 35 Vite Ne Fytyrë, Duke Menduar Se Ka Lindur Me Të, Por Ja Çfarë Hoqi Kur Vizitoj Doktorin

E Kishte Mbajtur Për 35 Vite Ne Fytyrë, Duke Menduar Se Ka Lindur Me Të, Por Ja Çfarë Hoqi Kur Vizitoj Doktorin
Pak gjëra në jetë janë po aq të kënaqshme sa të shtrydhni një puçërr veçanërisht me majet e gishtave tuaj. Por ky djalosh nuk e përjetoj atë, ai është dashur qe te shkoj te doktori.

Ishte për një vizitë te thjesht te doktori, por ai i tha se duhej një intervenim i vogël për te hequr diçka nga fytyra.Ai tha se ketë e ka nga lindja dhe se nuk ka asgjë, por djaloshi u befasua kur e hoqi doktori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.