Categories
HOME

Ky është 19 vjeçari nga Kosova që vdiq në një aksident në Gjermani (FOTO)

Një 19 vje çar nga Kosova ka vde kur si pasojë e një aks identi rrugor. Rasti tra gjik ka ndodhur mëngjesin e djeshem në Gjermani, derisa vik tima thuhet se është Argëtim Luma dhe është nga fshati Glloboçicë. Sipas familjarëve tr upi i paj etë i të riut do të varr osot në Gjermani. 19 vje çari nga Kosova ka vde kur si pasojë e një aks identi rrugor. Ky është 19 vje çari nga Kosova që vd iq në aks ident në Gjermani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.