Categories
HOME

Këtë pjesë të trupit kur bëjmë dush të gjithë harrojmë ta lajmë, ja cila është

Temperaturat e n xehta janë të mund imshme. Njeriu dje rsin dhe lo dhet më shumë gjatë verës si pa sojë e këtyre temperaturave. Dushi tingëllon idea më e mirë për të gjetur lehtësim nga vapa, lodhja dhe djersa.

Shumica e njerëzve lahen çdo ditë, por kjo sipas ekspertëve është e tepruar. Ekspertët dermatologë thonë se njerëzit e teprojnë me dushin e përditshëm.

Dushi i tepruar pë rthan lëkurën dhe prish ek uilibrat e vajrave mbrojtës të lëkurës. Për pasojë, dushi i përditshëm është i panevojshëm, sipas ekspertëve.

Dhe jo vetë kaq sipas një studimi është arritur të zbulohet se shumica e njerëzve harrojnë ta lajnë një pjesë të trupit të tyre kur bëjnë dush. Dhe kjo pjesë është kërt hiza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.