Categories
HOME

Historia Rrëqethëse, 10 Vite Pas Divorcit Kthehet Për T’i Kërkuar Falje Ish- Vjehrrit

Një nga historitë e risjella në “Ka një mesazh për ty”, është rrëqethëse.
Megjithë fundin e dhimbshëm të martesës 10-vjeçare plot sakrificash ekstreme njerëzore, nertila kishte ende diçka të lënë pezull nga e shkuara, ishte marrëdhënia me një nga njerëzit që ajo çmontë më shumë në jetë.

Jeta nuk i ka buzëqeshur aspak! Një histori e dhimbshme dhe plot emocione të forta ishte ajo e Nertilës në “Ka një mesazh për ty” në “E Diela Shqiptare” në Tv Klan. Nertila një vajzë e re, i është dashur të përballohet me sfida shumë të mëdha edhe pse në një moshë shumë të vogël.

Leave a Reply

Your email address will not be published.