Categories
HOME

Gëzoi aq shumë që u bë me djalë, pas disa kohësh emigrantit shqiptar i ndodh ajo që s’e kishte parë as në ëndrrat me të këqija

Një histori e trishtë është treguar në rubrikën ‘’Shihemi në gjyq’’. Një emigrant shqiptar ka treguar se gëzoi shumë kur gruaja e tij tha që ishte shtatzënë.

Ai tregon se u gëzua shumë se ajo lindi djalë, por pas disa kohësh nisën t’I thoshin se djali nuk ishte i tiji.

Dhe pasi ka bërë analizat e AND-së djalit në Greqi ai ka zbuluar se djali nuk ishte i tiji.

Ai sot është shumë i lënduar dhe kërkon që t’i jepet e drejta të heq atësinë e tij nga djali, pasi nuk është i tiji.

Kurse për ish-gruan ka treguan se ndihet shumë i lënduar që ajo e mashtroi kaq keq. Ndërsa për familjarët ka thënë se ata tallen dhe e fyejnë duke i thënë ‘’Rrite kopilin ti.’’

Leave a Reply

Your email address will not be published.