Categories
HOME

Po Shqipëria është ? Greqia përjashton 9 vende nga udhëtimet ajrore

Greqia ka njoftuar se do të hapë çeljen e sezonit turistik nga data 1 korrik dhe ka bërë me dije se me cilat vende do të hapë kufijtë.

Pjesë e listës është edhe Shqipëria. Zv/ministri i Mbrojtjes së Qytetarit shpalli çeljen e sezonit turistik me sloganin “Enjoy your stay, Stay safe”.

Përpos kësaj ai bëri me dije edhe rregulloren e re: çdo udhëtar do plotësojë deklaratën përkatëse në pikën e hyrjes në Greqi, me itinerarin e planifikuar në vend dhe kontaktet.

Nga udhëtimet ajrore drejt Greqisë përjashtohen këto 9 vende: Maqedonia Veriore, Britania e Madhe, Suedia, SHBA, Rusia, Katar, Emiratet e Bashkuara të Arabisë, Arabia Saudite, Izrael. Ndërsa do të hapen kufijtë me 38 vende europiane, sipas të dhënave të tanishme edhe me Shqipërinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.