Categories
HOME

Po ju si e mbani telefonin? Ky fakt tregon dicka teper interesante per karakterin tuaj

Statistikat parashikojnë që do të ketë pothuajse 3 miliardë përdorues të smartphone brenda viti 2020. Jo vetëm që është ky fakt interesant nga pikëpamja tekno-përparimit, por edhe nga ana psikologjike e gjërave. Kjo për shkak se mënyra sesi ne trajtojmë, ope. rojmë dhe lundrojmë telefonat inteligjentë mund të zbulojnë shumë tipare që nuk do t’i prisnit kurrë.

1.Ju e mbani atë duke përdorur një dorë.

Nëse e përdorni telefonin vetëm me një dorë, ju jeni një person jashtëzakonisht i sigurt. Ju jeni ai që është i gatshëm t’i rre. zikoni të gjitha, por me mençuri, gjë që ju ndihmon të arrini rezultate të dëshiruara.

2.Ju përdorni një dorë për të mbështetur telefonin dhe gishtin e madh të dorës së dytë për të punuar me ekranin.

Kjo mënyrë për të mbajtur një telefon tregon mençurinë tuaj. Ju jeni me intuitë, i zgjuar, i mençur, i arsyeshëm dhe i kujdesshëm. Ju numëroni veprimet tuaja disa hapa përpara se të bëni atë. Ju prireni të arsyetoni për gjithçka ndodh në jetën tuaj, gjë që e bën shumë të vështirë t’ju mashtrojë.

3.Ju i përdorni të dy duart për mbajtjen dhe përdorimin e telefonit.

Përdorimi i të dy duarve për trajtimin e telefonit tregon dashurinë tuaj për shpejtësinë. Ju jeni të shpejtë, efikas dhe të gatshëm për të marrë vendime menjëherë. Ju mund të përshtateni lehtësisht me mjedisin që ndryshon me shpejtësi dhe të veproni në mënyrë efektive në kushte të reja.

4.Ju përdorni një dorë për të mbështetur telefonin dhe gishtin tregues të dorës së dytë për të punuar me ekranin.

Kjo mënyrë për të mbajtur një telefon ka të bëjë me krijimtarinë. Ju keni një bollëk idesh të shkëlqyera që përpiqeni t’i zbatoni në jetë dhe i bëni ato mjaft mirë.

Ju pëlqen të qëndroni vetëm për të mbledhur të gjitha mendimet tuaja dhe të krijoni një kryevepër tjetër që do të mahnisë botën. Të jetë një projekt i ri, një pikturë apo një libër, veprat tuaja zakonisht kanë sukses të madh

Leave a Reply

Your email address will not be published.