Categories
HOME

Femra, nëse një mashkull i bën këto në in.timitet, ju keni fituar moj shoqe!

Sipas ekspertëve disa dashuri janë aq të fuq.ishme saqë ju mb.ysin dhe nuk kuptoni asgjë më.

Por qëndrimi me këmbë në tokë është shumë i rëndësishëm.

Kur partneri na thotë se na dashuron, ne priremi ta besojmë atë, edhe nëse nuk është gjithmonë e vërtetë. Por ka disa gjëra që mund t’ju bëjnë të kuptoni se një mashkull është vërtet i dashuruar.

Këtu janë ato:

I tregon miqve tuaj për ju

A flet ai për ju me familjen dhe miqtë e tij? Nëse e bën këtë, është për shkak se ai dëshiron të fillojë t’ju përfshijë në rrethin e tij shoqëror dhe emocional. Tregon se do të forconi marrëdhënien tuaj.

Ju dërgon mesazhe të papritura

Një djalë që shpesh ju shkruan, papritur, kur nuk e prisni, është, pa dy.shim, i çm.endur për ju. Është mënyra e tij për t’ju thënë se i mungoni dhe mendon për ju.

Duket të jetë i fortë si një shkëmb, por është shumë i ëmbël kur jeni së bashku

Nëse ai është serioz me njerëz të tjerë, por shpreh anën e butë dhe të ëmbël kur është me ju, ai është i tërhequr pas teje!

E kalon kohën e lirë me ju

Ekziston një dallim i madh në mes të mashkullit që dëshiron për të shpenzuar të gjithë kohën e tij të lirë me ju dhe mashkullit që ju fton për të dalë vetëm nëse kur ka një vend në agjendën e tij.

Buzëqesh kur të puth

Është një tregues i qartë se ai pëlqen të të puthë dhe të do. Nëse një djalë buzëqesh ndërkohë që të puth, kjo është për shkak se ai është çme.ndurishti dashuruar me ty.

Ndan ushqimin me ju

A ta lë kafshimin e fundit të ushqimit tuaj të preferuar? Ai është i çm.endur për ty.

Leave a Reply

Your email address will not be published.