Categories
HOME

“E ndezi Furrën…, ia mora Sekretin”! Fut 2 Limonë në Furrë, Paska qenë Shpëtimi i Jetës

Duket si një ide e pakuptimtë dhe pak e ç mendur, por të vendosni dy gjysma të limonit në furrën tuaj dhe t’i lini ato brenda natës qenka një nga gjërat më të shkëlqyera . Unë në fillim nuk i besoja, kur kuptova arsyen e këtij truku, u detyrova menjëherë ta ndaja me ju. Sa e vlefshme është kjo? Menjëherë po jua shpjegoj. Një nga problemet më të mëdha që ka çdo shtëpi janë mizat, sidomos mizat që grumbullohen në perime dhe fruta

Leave a Reply

Your email address will not be published.