Categories
HOME

14 herë në javë nga Zvicra në Kosovë, “Air Prishtina” nis fluturimet

Kompania “Air Prishtina”, duke filluar nga 28 qershori do të fillojnë fluturimet nga Cyrihu dhe Bazeli.

Në aeroportin e Prishtinës “Adem Jashari” do të ketë fluturime për në Zvicër. Fluturimi tjetër i radhës do të jetë më datën 28 qershor 2020.

Pas disa jave bllokime të fluturimeve, nga data 28 qershor kompania “Air Prishtina” ka njoftuar se do të fillojë fluturimet drejt Cyrihut dhe Bazelit 14 herë në javë.

Albinfo.ch është njoftuar se fluturimi do të realizohet nga kompania CHAIR nga Zürich për në Prishtinë.

Po ashtu, kompania ka njoftuar se fluturime do të ketë edhe nga Gjermania në Kosovë, nga Munchen, Sttutgart, Frankfurt dhe Dusseldorf, 7 herë në javë.

Sqarim: Duhet të keni mirëkuptim dhe për dokumente udhëtimi, kontaktoni autoritetet relevante dhe përcillni informacionin e ambasadave/Zyrave të Huaja në Kosovë në faqet e tyre zyrtare.

Rezervoni biletën tuaj të fluturimit ose rirezervoni një fluturim ekzistues që mund të keni me Chair Airline përmes internetit të Air Prishtina www.airprishtina.com ose përmes numrave 038 222 099 dhe +41 44 221 19 17.

Leave a Reply

Your email address will not be published.