Categories
HOME

Vetëm një sy i trajnuar mund ta zgjidhë këtë sfidë: A mund t’i gjeni të gjitha kuajt në këtë foto?

Kuajt janë një nga krijesat më të bukura në këtë botë. I shpejtë, i fuqishëm, besnik dhe miqësor. Një kalë është një shok i shkëlqyer, thjesht.

Ndoshta kjo është arsyeja pse ky iluzion optik na mahniti aq shumë.

Kjo sfidë, e pikturuar nga artisti Bev Doolittle, daton që nga viti 1978. Ajo gjeti frymëzim, për pikturën, ndërsa udhëtonte nëpër Jug me bashkëshortin e saj, transmeton lajmi.net.

Mund të gjeni të gjitha kuajt?

Piktura është aq e bukur sa emocionuese dhe ka fascinuar njerëzit që kur u shfaq në vitet ’70: sa kuaj mund të shihni në foto?

Ajo e pikturoi imazhin në ngjyra që e bëjnë të vështirë vlerësimin e numrit të saktë të kuajve dhe pak mund t’i gjejnë të gjithë në përpjekjen e parë.

Mund ta përballoni këtë sfidë? Në foto, treguar më poshtë – sa kuaj mund të shihni?

Sa keni gjetur?

Leave a Reply

Your email address will not be published.