Categories
HOME

Nëse burri yt bën këto gjëra në in.timitet të do, por nëse bën numrin 3 këtë prite të ta bëjë!

Që një marrëdhënie të funksionojë, duhet të ketë një ekuilibër të vërtetë midis të gjitha aspekteve që e përbëjnë atë.

Mirëkuptim, respekt, dashuri; Ka disa gjëra që duhet të merren parasysh, por një nga më të rëndësishmet është gjithashtu, pa dyshim, se si është in.timiteti i çiftit.

Kjo është arsyeja pse ne ju sjellim pesë qëndrime in.time që do t’ju ndihmojnë të zbuloni nëse partneri juaj ju do, kështu do ta kuptoni çfare ndjen partneri për ju.

Adhuron puthjet e tua

Ti je shkaku i pasionit që ai ndjen. Andaj krijoni një lidhje më personale dhe të dashur.

Nëse partneri juaj nuk përfundon shpejt, momenti i int.imitetit është një shenjë e qartë që ai jo vetëm fokusohet në kënaqësinë e tij, por gjithashtu mendon për ju dhe dëshiron që edhe ju të shijoni momentin.

Është i lumtur nëse je edhe ti

Nëse partneri juaj ju përqafon pas privatësisë. Kur lidhja është më shumë se thjesht fizike, do t’jua tregojë me qëndrime më të dashura, jo thjesht kënaqësi trupore. Ai shqetësohet që jut ë jeni rehat, jo vetëm fizikisht, por edhe sentimentalisht.

Nëse ju sheh në sy dhe ju tregon se ju do

Ju mund të jeni të sigurta se nëse në atë moment të veçantë dhe të pasionuar ju sheh në sy dhe ju tregon se ai ju do, ai është i çme.ndur për ju.

Dhe ne fund me këtë reflektim të vogël, mos harroni të lini komentet tuaja dhe të lini nje koment plot dashuri per partnerin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.