Categories
HOME

Vuri re vajzën që ndiqej nga burrat e “èksitùar”, donin ta preknin, ajo në páník, por ai u hodh direkt i pari…

Ditët tona masat e sigurisë dhe kushtet e sigurisë sa vijnë dhe po ngushtohen dhe ajo që na fri.këson më shumë është se shumica e ngjarjeve ndodhin në vendet publike.

Sa prej jush janë përballur me ngjarje aspak të këndshme?

Do të thoja plot prej nesh, por sa kanë ndërhyrë për të ndihmuar “vik.timën”? Në këtë rast mund të thuhet se shumë pak mund të marrin atë guxim pasi shumica tregohen indiferentë ose nuk duan të përz.ihen.

Për këtë temë nuk kemi asnjë koment dhe kemi mbetur pa fjalë kur na kanë thënë që një person në botë po dhu.nohej dhe ata që ishin afër tij nuk i dhanë asnjë dorë madje ikën duke mos treguar asnjë pikë mësh.ire.

Gjithsesi askush nuk është i njëjtë në këtë botë, ndaj dhe planeti jonë është i mrekullueshëm.

Ngjarja e sotme rrëfen për një grua dhe vajzën e saj 16 vjeçare të rrethuar nga një numër i madh burrash “të eks.ituar” që kishin qëllime të këq.ija.

Shumë shpejt ishte gati të ndodhte një ngjarje e rèndè për të dyja femrat, por aty si për mrekulli u shfaq një djalë, i quajtur Andreas Njuman, një nga lojtarët më të dalluar të sportit të hokejit në Amerikë.

Ai e vuri re ngjarjen dhe hodhi sytë përreth. Asnjë nuk tregonte interes t’i ndihmonte ato femra në hall të madh, dhe kjo i bëri çudi të madhe lojtarit, i cili zgjodhi të vepronte kundër rrymës.

Burrat e “eks.ituar” ishin në numër të madh, plot 7 por ky fakt nuk e tr.embi aspak djalin guximtar, i cili mori vendimin t’u jepte një mësim.

U bë një lùftè e madhe, edhe pse askush nuk ndërhyri, por fundi ishte i lumtur. Dy femrat dolën nga kjo ngjarje shëndoshë e mirë.

Pasi mbërritën forcat e rendit dhe media, Andreas deklaroi se është mirë nga ana shëndetësore dhe ndihej shumë i lumturuar për faktin se ndihmoi 2 njerëz në nevojë.

Por, djaloshi nuk la pa përmendur faktin dèshpèrues se askush që ishte pranë nuk u dha një ndihmë dhe ai me plot gojën tregon se shoqëria e sotme është kthyer në një shoqëri indiferente që shohin vetëm interesat e tyre.

Ai u bën thirrje të gjithëve që nëse hasin situata të tilla të bashkëpunojnë, pasi vetëm së bashku mund ta lùftòjmë këtë fenomen.

Andreas i ka dhënë një mesazh të madh botës, duke i treguar gjithkujt se së bashku do ta bëjmë jetën tonë më të lehtë dhe më të bukur.

Bravo Andreas, ke marrë bekimin e të gjithë njerëzve të planetit dhe do të kujtohesh gjithnjë si një HERO i vërtetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.