Categories
HOME

Gjen 8 Mijë Euro Në Plehra, Punëtori I Kthen Në Para Të Pastra Dhe I Lë Pa Fjalë Të Gjithë

Kevin Ball gjeti një qese të zezë mbeturinash të mbushur plot me mijëra paund me vlerë prej 8 mijë eurosh. Pas kësaj, kompania ku punonte Kevin ia dorëzoi qesen policisë së Lancashirit në Angli për të gjetur pronarin e saj. Mirëpo, kaluan muaj të tërë dhe askush nuk i tërhoqi.

Z. Hanson tha: Shpresojmë t`i ndajmë paratë me punëtorët e tjerë dhe disa të tjera t`i japim për bamirësi”. Epo, i gjetën dhe i kthyen në bankë në para të pastra. Pritën kaq kohë që të gjenin pronarin e tyre, në fund duhet thënë se punëtorët e kësaj kompanie që mbledhin plehra i meritojnë paratë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.