Categories
HOME

E krahasojnë me Ajshtajnin, njihuni me vogëlushin shqiptar që e ka inteligjencën shumë të lartë

Ish’presidentja, Atifete Jahjaga ka bërë të ditur se është takuar sot me Lumin, djaloshin nga Kosova, që ka koeficient të inteligjencës 145.

Jahjaga ka thënë se Lumi qysh nga mosha 2-vjeçare ka shfaqur nivel të inteligjencës jo të zakonshme me fëmijët e moshës së tij.

“Ishte kënaqësi e veçantë që të pres në vizitë Lumin, një djalosh kurioz i cili premton shumë për të ardhmen e vendit tonë. Lumi ka treguar inteligjencë mbi mesatare me koeficient të inteligjencës 145 dhe është pjesë e Institutit “Atomi”. Pasuria më e madhe e Republikës së Kosovës janë fëmijët inteligjentë si Lumi. Mirëpo, na takon neve që këtë pasuri ta përkrahim duke i ofruar të gjitha kushtet e nevojshme për zhvillimin intelektual”, ka shkruar ajo.

Jahjaga ka bërë thirrje që fëmijët si Lumi të përkrahen

Leave a Reply

Your email address will not be published.