Categories
HOME

“Jam shumë se*si për të veshur rroba”- Infermieres që i shërbeu pacientëve me koronavirus vetëm me të brendshme i ndodh e papritura

Nadezhda Zhukova, një infermiere në Rusi, tërhoqi vëmendjen e të gjitha mediave pasi preferoi që t’i shërbente vetëm me të bre ndshme pacientëve të saj të infektuar me koronavirus.

Mediat e huaja shkruan se ajo i kishte thënë zyrtarëve në spital se ishte “shumë hot” për të veshur rroba poshtë veshjes mbrojtëse nga koronavirusi.

E megjithëse nuk kishte ankesa nga pacientët, administrata e spitalit e pushoi atë nga puna për “mosrespektimin e kërkesave të veshjeve mjekësore”.

Por duket se kjo i ka shërbyer për mirë, pasi tashmë ajo ka siguruar një kontratë si modele. E megjithatë, ajo thotë se ëndrra e saj është të bëhet mjeke dhe se për këtë do të vijojë specializimin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.