Categories
HOME

Gruaja: 2 vjet as nuk mund të lëvizja, aty e kam parë se cfarë është dashuria e burrit

Rubrika “Ka një mesazh për ty”, në Tv Klan solli ditën e sotme historinë e dhim bshme të zonjës Miranda. Dasma e nipit u kthye, në një ngjarje të hidhur, pasi atë ditë ajo së bashku me familjen e saj, teksa po shkonin krushq tek famija e nuses pësojnë aksi dent.

Makina drejtohej nga djali i saj dhe personat që ishin brenda makinës pësuan dëme të lehta, por ajo që u dëmtua më rëndë ishte Miranda.

Ajo kreu 5 operacione dhe për 2 vite nuk mundi as të lëvizte. Por në studio, Miranda tregoi se gjatë kësaj periudhe të vështirë, ajo pa dashurinë e madhe të burrit të saj. Ai është kujdesur për të si për një fëmijë, duke i shërbyer ditë edhe natë.

Miranda: Unë kam dashur të vijë më përpara dhe t’ia bëj surprizën, por kam qenë më kambalec dhe nuk kam mundur të vijë dot. Burri im më ka bërë një shërbim të paparë.

Ardit Gjebrea: Pse çfarë të ka ndodhur?

Miranda: Në vitin 2011 kam bërë një aksi dent. Kam qenë krushk me gjithë familjen, ka patur çunin në timon, burrin tim, kunatën, djalin e kunatit dhe vetë. Si në dasëm, gëzim më të madh nuk ka, se ishte duke u martuar një nip i burrit. Jemi nisur për në Has, kemi shkuar për të marrë nusen. Rruga ishte shumë e keqe, nuk i preu timoni dhe kemi marrë rrugën për poshtë, kemi rënë 150 m poshtë rrugës kryesore. Për momentin kemi humbur ndjenjat të gjithë, më pas kur u kthye makina prapë, kemi ndenjur si të hutuar duke parë njëri-tjetrin, Aty ku kemi ndaluar Ardit, fati jonë na ka dalë një kanal.

Ardit Gjebrea: Po kur e pe që makina po rrokullisej çfarë mendove?

Miranda: Kam bërtitur, sa ato shtëpitë aty afër e kanë dëgjuar. Më pas nuk mbaj mend gjë. Kur kanë ardhur, i kanë gjetur të gjithë më frymë, të përgjakur. Burri im ka qenë çarë tek buza, unë isha futur poshtë sediljes së burrit. Kunata ime më ka thënë mua çohu të dalim përjashta. Unë e kam parë si e hutuar për momentin dhe nuk kam kthyer përgjigje, nuk kam folur fare. I pashë që ishin të gjithë gjallë.

Ardit Gjebrea: Çfarë ndodhi me ty?

Miranda: Të gjithë kanë dalë, vetëm unë kam ngelur aty. Më thanë lëviz dil edhe ti. Jo i thashë nuk lëviz dot. Më pas kam humbur ndjenjat, nuk mbaj mend gjë. Ndihmën e shpejtë ma ka dhënë Kukësi, se isha pa ndjenja. Kur më vinin ndjenjat thoja ku është djali, a janë të gjithë gjallë bërtisja. Humbja prapë ndjenjat. Thoja s’ka mundësi të mbijetonte njeri në atë makinë, siç thanë që makina është bërë petull.

Ardit Gjebrea: Ti ke bërë 5 operacione?

Miranda: 5 operacione Ardit!

Ardit Gjebrea: Dy vite nuk ke lëvizur dot?

Miranda: 2 vite mbasi kam hequr hekurat, nuk kam lëvizur fare, kam ndenjur si trung, aty e kam parë dashurinë e burrit se sa më do. Më ka larë më ka shpëlarë si fëmijë, as nëna ime nuk ma ka bërë atë shërbim. Shërbim të paparë sa gjithë lagja ma mbajnë në gojë. Çohej në orën 4, më lante më ndërronte mua, më ndërronte çarçafët, vetëm nuk di t’i hekuros o grua. Më jepte të haja. Më gatuante vetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.