Categories
HOME

8 shenjat që tregojnë se ju keni një engjëll mbrojtës

Ndonjëherë jeta mund të jetë e ndërlikuar ose zhgënjyese.Kur gjindemi në situata të vështira,ne ju drejtohemi të dashurve për ndihme,por ndonjëherë nuk ështe askush aty për ju,madje as miqtë dhe familjarët tuaj.Pengesat e jetës janë të vështira për tu kapërcyer pa ndihmën e askujt,por për fat të mirë engjëjt mbrojtës tanë janë gjithmonë në anën tonë. 

A keni ndier ndonjëherë një prani të çuditshme nga ana juaj?Shumë njerëz e kanë këtë përvojë,por shumica e injorojnë atë.Sidoqoftë,ndenja e pranisë së një qenie shpirtërore është ndër  shenjat më të shpeshta që një engjëll mbrojtës është afër.

Pendët

Një nga shenjat më të zakonshme të engjëjve janë pendët e vogla, sidomos kur gjendet në një vend ku zakonisht nuk ka pendë. Ëngjëjt lënë pendë për t’ju kujtuar se ata janë aty, dhe po na shikojnë. Kjo është edhe më e vërtetë nëse dikush gjen një pendë të bardhë.

Retë

Simbolet në re janë gjithashtu shenja që engjëjt pëlqejnë të dërgojnë. Ato mund të jenë zemra, lule, apo edhe pamja e një engjëlli.

Një ndjenjë sigurie

Kur e kuptoni se mund të keni qenë në rrezik por për ndonjë arsye ju shpëtuat bukur,e dini se engjëlli mbrojtës ndërhyri.

Ylberi

Formimi i ylberit,me ose pa shi,është një tjetër shenjë që engjëlli jua mbrojtës po përpiqet të ndriqojë ditën tuaj.

Reagimet e bebeve dhe kafshëve

Bebet dhe kafshët janë zakonisht më të ndjeshëm ndaj engjëjve sesa të rriturit. Fëmijët shpesh buzëqeshin apo bëjnë më dorë pa arsye. Kur kjo ndodh, një engjëll është aty pranë.

Prekje të pazakonta

Ndonjëherë thjesht ndeji praninë e diçkajë që nuk është aty pranë jush. Kjo mund të jetë një prekje, një ndjenjë emocionale. Janë engjëjt tuaj mbrojtës që ju përqafojnë dhe ju dhurojnë dashuri pa kushte.

Ndihmë e papritur

Engjëjt gjithashtu bëjnë gjithcka që duhet për të lehtësuar peshën tonë të dhimbjes.Keni marrë ndonjë ndihmë pikërisht atëherë kur keni patur më shumë nevojë se kurrë?Ata na dërgojnë ndihmë kur po kalojmë një krizë ekzistenciale ose vështirësi finaniare.

Prekje të pazakonta

Ndonjëherë thjesht ndeji praninë e diçkajë që nuk është aty pranë jush. Kjo mund të jetë një prekje, një ndjenjë emocionale. Janë engjëjt tuaj mbrojtës që ju përqafojnë dhe ju dhurojnë dashuri pa kushte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.