Categories
HOME

Mos harxhoni para! Ja si t’i zbardhni dhëmbët për 2 minuta me lëkurën e bananes

Lëkura e bananes vepron si me magji për zbardhjen e dhëmbëve. Procesi mund të zgjasë 1-2 minuta dhe dhëmbët tuaja do të jenë të bardha si bora.

Të gjithë jemi në dijeni të efektit veprues të këtij fruti të mrekullueshëm për shëndetin tonë.

Gjithçka që iu nevojitet është një lëvozhgë bananeje.

Fërkojeni atë në dhëmbë dhe mishra përreth dy minuta. Pas kësaj, lani dhëmbët me pastë dhëmbësh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.