Categories
HOME

Bëni mirë të mos talleni me këtë shenjë HOROSKOPI! Janë tepër të rrezikshëm!

Ne shumë mundësi nuk e kishit menduar, por disa shenja të horoskopit janë vërtet të rrezikshme, dhe ndodhta ju mund të jeni një prej tyre.

Nëse jeni një akrep, ose nëse njihni një të tillë duhet të dini që është një prej shenjave më të rrezikshme të horoskopit me të cilat nuk mund të luani apo të talleni lehtë. Dhe këtë e tregojnë faktet e mëposhtme që do të lexoni për akrepin.

Veti të përgjithshme: seksualiteti, metamorfozat, krizat nervore, vizionarizmi.

Janë ngushtësisht të lidhur me çdo gjë që është e errët.

AKREPËT për nga natyra janë enigmatikë, prandaj i duan netët, hijet, ambientet e pandriçuara; çdo gjë e ndritshme dhe e bujshme, i pengon.

Akrepi ka lindur duke i ditur sekretet e jetës dhe t? vd,ekjes dhe me aftësinë për t’i zot?ruar të dyja, ndaj… mund të tallesh me të gjithë, por kurrë mos e bëj provë me një Akrep!

Në Horoskop, Akrepi ka forcën më të madhe të të qënit mik, por edhe më të madhe e ka hakmarrjen, nëse ia bëni borxh!

Janë më të rrezikshëm nga të gjithë ujtarët. Dinë të jenë kryeneç, por edhe të ashpër; prandaj, është e vështirë për t’i kuptuar. Edhe pse të preokupuar dhe ca pesimistë në esencë, megjithatë janë plot jetë e dinamikë jetësore.

Kurrë nuk e harrojnë padrejtësinë që iu bëhet. Nuk i frikësohen luftës, e as që e pranojnë disfatën. Të qëndrueshëm në vendime, të qëndrueshëm në aksione.

Leave a Reply

Your email address will not be published.