Categories
HOME

Kjo eshte per te gjithe ato qe kane pro.bleme me shikimin dhe gjithashtu per ata te cilet duan qe te

Kombinimi i mëposhtëm i tre ushqimeve përmirëson shëndetin, pamjen dhe shëron mëlçinë. Ai përmban portokall, karrota dhe panxhar. Karrota permban vitaminë A.

Ajo ofron përfitime të shumta shëndetësore si:

Ngritja e niveleve të energjisë

Nxit qarkullimin

Rregullon presionin e gja.kut

Pastron mëlçinë

Përmirëson funksionin e trurit

Portokallët janë të larta në vitaminë C dhe permiresojne shëndetin në shumë mënyra.

Me poshtë jepet si përgatitet ky il.aç natyral:

përbërësit:

2 karrota

1 panxhar

4 portokall

Udhëzime:

Përzieni përbërësit në një blender dhe pini lëngun menjëherë. Ai duhet të konsumohet çdo mëngjes me stomakun bosh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.