Categories
HOME

4-Vjeçari Me Kancer Vetëm Disa Minuta Para Se Të Largohej Nga Kjo Botë, Zgjohet Nga Koma Dhe Thotë 3 Fjalë Prekëse

Çfarë duhet të bëni kur nuk ka asgjë për të ndihmuar fëmijën tuaj të ndihet më mirë?Ndonjëherë, pa marrë parasysh se sa e vështirë përpiqeni, sa ju dëshironi, nuk është e mundur.Kur djali i Ruthit Nolan ishte vetëm tre vjeç, filloi të sëmurej. Në fillim nuk u duk asgjë serioze. Por kur Nolan filloi të kishte vështirësi në frymëmarrje ndërsa ai flinte. Ruth vendosi ta çonte në spital.Pasi ai zhvilloi një rezistencë ndaj antibiotikëve, mjekët vendosën të hiqnin bajamet të Nolan.

Por kur u testua më mirë, doli që Nolan vuante nga rabdomiosarkoma, një lloj kanceri që ndikon në indin e butë të trupitNë vetëm një ditë, jeta e familjes Scully ishte kthyer me kokë poshtë. Çdo gjë filloi të përqëndrohet në vizitat spitalore, kimioterapinë dhe terapinë rrezatuese.Familja u lut dhe shpresonte për një mrekulli; se Nolan mund të shërohet nga kanceri, kundër të gjitha shanseve.Gjithmonë afër nënës-Ndërsa Nolan ishte i sëmurë, ai kurrë nuk donte të ishte më shumë se dy metra larg nënës së tij. Kjo përfshinte edhe kur ajo shkonte në banjë, ku ai thjesht do të shtrihej në dyshemenë e banjës dhe do të preste për të.

Leave a Reply

Your email address will not be published.