Categories
HOME

Lulja te cilen ju do te zgjidhni tregon shume per personalitetin tuaj

Lulet janë disa prej gjërave më të bukura dhe simbolike që natyra na sjell. Për më tepër, ne kemi mësuar se përveç që kanë cilësi medicinale, ato njihen që të kenë kuptime të ndryshme. Zgjidhni lulen më tërheqëse për ju dhe zbuloni një sekret të jashtëzakonshëm për personalitetin tuaj:

Lulja nr. 1 Ju jeni gjithmonë të lidhur me miqtë, jo vetëm sepse jeni një argëtues e fantastik, por edhe sepse jeni gjithmonë në anën e tyre. Pjesën më të madhe të kohës, keni fjalët e duhura për t’i ngushëlluar ata dhe keni këshilla të shkëlqyera për çdo problem. Kjo lule shpesh përdoret për të treguar vlerën përtej bukurisë.

Lulja nr. 2 Përshtypja juaj e fuqishme tërheq njerëzit. Ju i motivoni ata rreth jush me energjinë dhe imagjinatën tuaj. Gjërat nuk do të ishin kaq të mira pa ju. Ju përshkruheni më së miri si njeri pozitiv, kurioz dhe guximtarë.

Ndërkohë që jeni gjithmonë të gëzueshëm për fillimin e një projekti të ri, nuk jeni gjithmonë të zotë, sepse preferoni konceptet e dizajnit dhe ua lini punën e vështirë të tjerëve

Lulja nr. 3 Ashtu si një trëndafil, ju jeni të mrekullueshëm dhe ju mund të tregoni gjembat tuaja nëse dikush vjen shumë afër. Njerëzit duan të jenë pranë jush, sepse ju thoni atë që mendoni. Për më tepër, kjo lule tregon gjithashtu se ju jeni një person i shoqërueshëm, guximtar dhe shumë autentik.

Ju e dini atë që dëshironi dhe nuk keni frikë ta ndiqni, por mbani në mend që ndonjëherë ju duhet të ndaleni një moment për të marrë frymë dhe të argëtoheni në të tashmen.

Lulja nr. 4 : Trëndafili i zi është një lule e pazakontë dhe e veçantë, ashtu si ju. Askush nuk mund ta kopjojë atë, sepse ju jeni thjesht unikë dhe kjo është ajo që ju bën jashtëzakonisht të çmuar! Ju mendoni ndryshe dhe ju gjithmonë do të jeni një lider, kurrë një ndjekës.

Lulja nr. 5 : Ju jeni të njohur për zemrën tuaj të ngrohtë dhe për natyrën e dashur, por ju mund të udhëhiqeni nga emocionet tuaja dhe të jeni shumë të brishtë.

Kur bini në dashuri, ju doni me të gjithë zemrën tuaj dhe keni prirje të jeni me partnerin tuaj përjetë. Gjithmonë mbani në mendje se sa e mrekullueshme jeni dhe mos lejoni ankthet tuaja të ndërhyjnë.

Lulja nr. 6 : Ashtu si një orkide, ju ndiheni si në shtëpinë tuaj, kudo në botë. Mbretëresha e luleve është pasqyruar si një nga më të bukurat. Orkideja përfaqëson një feminitet të magjepsur dhe të shkëlqyer

Leave a Reply

Your email address will not be published.