Categories
HOME

Doktoresha e njohur : Në vetëm 60 sekonda ky përbërës do t’iu rikthej në jetë siç

Dr Shulze tha, “Nëse zotëron vetëm një barishte në jetën tuaj, spec të kuq dje gës, mund ta shp ëtosh jetën e një njeriu (i cili sapo kishte kaluar një at. ak në zemër) me vetëm një lëvizje. Herbalisti i famshëm Dr. John Christopher.

Spec të kuq dje gës “, sepse ai kishte rekomanduar fuqitë shëruese të cayenne, substancën e gjetur në speca dje gës që prodhon një ndjesi të nxehtësisë. Ai pretendoi se do. za e cayenne mund të ndalonte sul. met në zemër.

Nga Dr. Christopher:

“Në 35 vjet praktikë, duke punuar me njerëzit dhe me mësimdhënien, unë kurrë nuk kam hum bur një pacient me at. ak të zemrës dhe arsyeja është, sa herë që shkoj nëse ata janë ende duke marrë frymë-i derdh poshtë një filxhan cayenne çaj (një lugë çaji me cayenne në një gotë me ujë të nxehtë, dhe brenda disa minutave ata janë mirë).

“Tani shkenca konfirmoi se cayenne ka një aftësi të mahnitshme për të ndihmuar zemrën.

Shkencëtarët e Universitetit të Cincinnati (UC) kanë zbuluar se capsaicin, përbërësi kryesor i cayenne, mund të ndihmojë në ndalimin e një su. lmi në zemër kur përdoret në mënyrë të moderuar.

Dr. Christopher thotë që t’i japë njeriut që pësoi një god. itje në zemër një gotë uji të përzier me qingje të pafund.

Nëse personi është i ndërgjegjshëm, vendosni vetëm disa pika ekstrakt të specit dje gës nën gjuhën.

Ai tha se kjo është mënyra më e lehtë dhe më e shpejtë për të shpëtuar jetën e një personi vetëm në pak sekonda.

Vik. tima do të fillojë të rifitojë vetëdijen dhe do të kthehet në normalitet.

Përveç uljes së niveleve të kolesterolit dhe triglicerideve, ajo gjithashtu ndihmon në shpërndarjen e mpi ksjeve të gja. kut në sistemin e qarkullimit të gja kut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.