Categories
HOME

“Kjo Dietë më Nderoi…” Ajo Humbi 10 kg për 14 ditë, E paparë, ja Arsyeja!

Ka shumë këshilla në internet rreth humbjes së peshës, por në shumicën e rasteve njerëzit janë skeptikë pasi mendojnë se asnjë dietë nuk do të mund t’ia heqë ato kilet shtesë.

Ndaj dhe ata që kanë marrë peshë të tepërt tentojnë më shumë t’i heqin kilet me palestër apo me lloj lloj dietash të mundimshme që në fund më shumë keq i bëjnë shëndetit të tyre, se sa arrijnë të dobësohen.

Por, asgjë nuk është pa zgjidhje, ndaj dhe sot kemi dëshirën t’ju vijmë sa më shumë në ndihmë në misionin tuaj për të humbur peshën e tepërt.

E keni dëgjuar më parë “Dietën e Vezës”? Edhe ne kur e dëgjuam u habitëm, por nga studimet që lexuam, arritëm në konkluzionin se kjo dietë ishte kaq shumë efikase sa që përdorej edhe nga astronautët të cilët duhet të kenë një fizik sa më të shëndetshëm.

Për këtë arsye, sot në këtë artikull do t’ju japim të gjithë planin e plotë të “Dietës së Vezës” të cilën nëse do ta ndiqni me korrektësi, do të arrini të hiqni nga trupi juaj deri në 10 kilogramë për vetëm 14 ditë.

Ndiqni hapat më poshtë / Dieta 2 javore

Java 1

E hënë

Për mëngjes- fruta dhe 2 vezë të ziera.

Për drekë- fruta dhe 2 feta bukë.

Për darkë- sallatë dhe pulë e gatuar.

E martë

Për mëngjes- fruta dhe 2 vezë të ziera.

Për drekë- sallatë jeshile dhe pulë e gatuar.

Për darkë- 2 vezë të ziera, sallatë dhe një portokalle.

E mërkurë

Për mëngjes- fruta dhe 2 vezë të ziera.

Për drekë- djath me yndyrë të ulët, një fetë buke dhe një domate.

Për darkë- sallatë dhe pulë e gatuar.

E enjte

Për mëngjes- fruta dhe 2 vezë të ziera.

Për drekë – fruta.

Për darkë – sallatë dhe pulë të zierë.

E premte

Për mëngjes- fruta dhe dy vezë të ziera

Për drekë- perime të ziera dhe 2 vezë të vezë.

Për darkë- peshk të zgarës dhe sallatë.

E shtunë:

Për mëngjes- fruta dhe dy vezë të ziera.

Për drekë- fruta.

Për darkë- sallatë dhe pulë të pjekur.

E diel:

Për mëngjes- fruta dhe dy vezë të ziera.

Për drekë- permie të ziera me pulë dhe sallatë domate.

Java e dytë

E hënë:

Për mëngjes – fruta dhe 2 vezë të ziera.

Për drekë – pulë dhe sallatë.

Për darkë – 2 vezë të ziera, sallatë dhe një portokall.

E martë:

Për mëngjes – fruta dhe 2 vezë të ziera.

Per perime drekese – perime te derdhura dhe 2 vezë te zeza.

Për darkë – peshk dhe sallatë barbeque.

E mërkurë:

Për mëngjes – fruta dhe 2 vezë të ziera.

Për drekë – sallatë dhe pulë të gatuar.

Për darkë – 2 vezë të ziera, sallatë dhe një portokall.

E enjte:

Për mëngjes – fruta dhe 2 vezë të ziera.

Për drekë – djathë me yndyrë të ulët, 2 vezë të ziera dhe perime të ziera.

Për darkë – sallatë dhe pulë të pjekur.

E premte:

Për mëngjes – fruta dhe 2 vezë të ziera.

Për drekë – sallatë me ton peshku.

Për darkë – sallatë dhe 2 vezë të ziera.

E shtunë:

Për mëngjes – fruta dhe 2 vezë të ziera.

Për drekë – sallatë dhe pulë të gatuar.

Për darkë – fruta.

E diel:

Për mëngjes – fruta dhe 2 vezë të ziera.

Për drekë dhe darkë – pulë dhe perime të pjekura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.