Categories
HOME

Kjo Do Të Thotë Të Kesh Fat, I Iku Vdekjes Për Fije Floku(VIDEO)

Një video e publikuar në Facebook, shfaq momentin kur një burrë i shpëtoi vde’kjes për pak.
Burri që ishte duke vozitur një skuter përmes një rrugice, do të mund të gjente vde’kjen për pak nëse do të kalonte nëpër atë rrugicë vetëm pak sekonda me vonesë.

Ai kalon nëpër rrugicë dhe pak sekonda më vonë, në anën e majtë të rrugës sh’embet njëra ndërtesë

Leave a Reply

Your email address will not be published.