Categories
HOME

Befason aktorja Delinda Disha: Covid-19 është një máshtrim, po i sh kátërron njerëzit

Aktorja e njohur e ‘Klanifornisë’ Delinda Disha mendon se Covid-19 është një ma shtrim i madh. Përmes një statusi në rrjetet sociale, ajo shkruan se koronavirusi po i shká tërron njerëzit ekonomikisht dhe psikologjikisht.

“COVID-19 është një ma shtrim i madh për të hapur pa nik në popullsi për të bërë vaksinën. Por ne duhet të jemi të gjithë bashkë për t’i thënë jo. Një gënjeshtër që po i shká tërron njerëzit psikologjikisht dhe ekonomikisht”.

Këtij mendimi i bashkohet dhe këngëtari kosovar Labinot Tahiri i cili po dhe ky është shprehur se “koronavirusi është një gënjeshtër’’.

“10 mijë vetave ua kam dhënë dorën. Unë e di do të dalë një njeri me ndikim ndërkombëtar në mbarë botën që do të thotë që ky virus është gënjeshtër. A jemi 20 veta bashkë? Më thoni pas një jave nëse do të sëmuret njeri, nëse dikush infe ktohet nga unë, mbaj përgjegjësi për juve dhe shkoj në bu rg për juve” tha Tahiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.